Facebook

Kapcsolat

Tel: +36-30/9113499

E-mail: info@bumbushdesign.com

Web: bumbushdesign.com

Rólunk

Kik is vagyunk mi, és kik a Bumbusok?

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kis kézműves műhely. Sokmindent alkottunk. Telt-múlt az idő, és egyszer csak azon kaptuk magunkat, hogy a sokféle alkotás között van egy csapatnyi varrott figuránk, akik bizony saját életre keltek: határozott személyiségük lett, és határozott kapcsolataik egymással. Ők a bumbusok. Ekkor megszületett az ötlet, hogy meg kellene írni a történeteiket. És - micsoda szerencse - van nekünk egy kedves barátnénk, L. Molnár Edit írónő, aki magára vállalta ezt a feladatot.

"Szomorkás nap virradt az éjkék parafa lakóira.

Az éjkék parafáról senki nem tudja, hogy hol található. Még azok sem, akik rajta élnek. Pedig laknak itt szép számmal, kicsik és nagyok, kerekek és szögletesek, barnák és lilák. Az éjkék parafa ágai között takaros házikók sorakoznak. Aki egyszer idetéved, mindig itt marad. Mert itt lassan csordogál az idő, nem rohan a világ, és a levegőnek narancsvirág illata van..." - kezdődik az éjkék parafa meséje.

A kis történetek az éjkék parafa lakóiról folyamatosan születnek, és terveink szerint egyszer majd egy mesekönyv formájában is napvilágot látnak. Addig pedig a már meglévő történetek hamarosan megvásárolhatóak lesznek a varrott figurákkal együtt, vagy akár külön-külön is.

Addig is böngéssz kedvedre a BUMBUSH design webshopjában, avagy az éjkék parafa lakói között. Ismerd meg például Bodzát, a szeleburdi boszorkányt, Bonifácot, a morcos macskát, Bódogot, a búskomor királyt, Blankát, a néma menyasszonyt, vagy a leveli nyulakat és a parafákat, akik mindig mindenhol jelen vannak. Jó böngészést és vásárlást kívánunk!

Felhívjuk figyelmedet, hogy a BUMBUSH design webshopján keresztül jelenleg csak Magyarországról tudsz vásárolni, és csak forintban tudsz fizetni. Amennyiben külföldről és/vagy más pénznemben vásárolnál, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben (info@bumbushdesign.com) vagy a kapcsolati űrlap segítségével. Külföldre a magas postaköltség miatt csak 25 000 Ft-os értékhatár felett szállítunk. Egyedi esetekben előzetes egyeztetés után ettől eltérhetünk. Ha ilyen igényed van, jelezd nekünk!

Amennyiben szívesen lennél a BUMBUSH design viszonteladója, várjuk érdeklődésedet a kapcsolat menüpont alatti űrlap segítségével, vagy e-mailben.