Facebook

Kapcsolat

Tel: +36-30/9113499

E-mail: info@bumbushdesign.com

Web: bumbushdesign.com

Ajándékozz textiljátékokat a kedvenc óvodai/bölcsődei csoportodnak!

2015.10.26.

Ajándékozz textiljátékokat a kedvenc óvodai/bölcsődei csoportodnak!

Figyelem! Játékot hirdetünk!
Van nekünk sok-sok játékunk a régi készletünkből, amit szeretnénk jótékony célra felhasználni. Rengeteg olyan óvoda és bölcsőde van országszerte, ahol nemigen jut pénz játékokra. Segítsetek felkutatni a rászoruló óvodákat és bölcsődéket, hogy csomagunk jó helyre kerüljön.

A játék menete a következő:

Első körben szeretnénk minél több óvodai és bölcsődei csoport nevezését megkapni óvónéniktől, dadusoktól, szülőktől, testvérektől, nagyszülőktől. Ezt a következőképpen teheted meg:

1. Keresd meg a Bumbush design Facebook oldalát. Ha eddig nem tetted meg, lájkold az oldalt (https://www.facebook.com/bumbushdesign)!

2. Keresd meg a játékra felhívó képet a Facebook oldalon. A kép alá írt megjegyzésként írd le, melyik ovi vagy bölcsi melyik csoportját szeretnéd nevezni, hol található az óvoda/bölcsőde, miért szeretnéd nevezni, és akár egy képet is csatolhatsz hozzá a csoportról vagy az oviról/bölcsiről. Ezután oszd meg a felhívást, hogy minél több helyre eljuthasson.

3. A nevezési határidő 2015. november 6.

Második körben a szavazókra vár a feladat, hogy megszavazzák a nyertes óvodai vagy bölcsődei csoportot. Ehhez a következőket kell tenni:

1. Aki még nem tette, lájkolja a Bumbush design Facebook oldalát (https://www.facebook.com/bumbushdesign)!

2. Keresd meg a szavazásra buzdító bejegyzést az oldalon, ami a választható csoportokat is tartalmazza.

3. Válaszd ki az általad támogatottat, és írd oda hozzászólásként a bejegyzés alá. A nyertes a legtöbb szavazatot kapó csoport lesz. Ezután oszd meg a bejegyzést, hogy az ismerőseid is szavazni tudjanak!

4. A szavazás 2015. november 7-től 2015. december 11-ig tart. A szavazatok összesítése után felvesszük a kapcsolatot a nyertes óvodával/bölcsődével, hogy az ajándékátadás részleteit megbeszéljük.

vissza